Viktória Szépségstúdiója Szépülni! Természetesen!

Kozmetikai kezelések ILCSI natúrkozmetikumokkal

FÜLLYUKASZTÁS

(felnõtteknek és kisbabáknak is)

 

STUDEX füllyukasztó készülékkel, NIKKELMENTES - ORVOSI ACÉL EZÜSTTEL ILLETVE. ARANNYAL FUTTATVA
steril fülbevalókkal történik a lyukasztás, amely utókezeléssel és tanácsadással fejezõdik be.
 
ÚTMUTATÓ A FÜL ÁPOLÁSÁHOZ
 
A Fül Ápolása:
- A fülbevalót illetve fülét csak alapos kézmosás után érintse meg.
- Naponta legalább két alkalommal - a fülbevaló kiszedése nélkül - tisztítsa meg fülét elöl és hátul a Studex® vagy a MediSept™ Ear Care Solution nevû termékével, vagy használja a MediSept™ Ear Care Gel terméket. Ezután 2-szer - 3-szor forgassa meg fülbevalóját félig fülében, 180° -kal balra illetve jobbra. Ezzel elkerülheti, hogy haja rácsavarodjon fülbevalójának szárára. A tisztítás közben fülei maradjanak szárazok!
 
AMI NEM AJÁNLOTT:
 
-  Szükségtelenül kiszedni a fülbevalót vagy hozzányúlni a fülhöz és/vagy a piercing-hez.
- A pillangókapocs nyomkodása a fül felé a szár mentén; a kapocsnak mindig a fülbevaló szárának végén kell lennie. Minden tisztítás alkalmával ellenõrizze a kapocs mögötti részt - simának kell lennie.
 
 
TOVÁBBI TEENDÕK:
- 6 hétig hagyja benne a fülbevalót a fülében anélkül, hogy kiszedné (12 hétig, ha a porcban helyezkednek el ).
- 6 hét után (12 hét, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) a fülbevalókat ki lehet szedni és másik, szintén post-type fülbevalókat (olyan típusú fülbevaló, melynek szára /hosszabb/ van) is lehet viselni, folyamatosan.
- A füllyukasztástól számított elsõ 5 hónapban (12 hónap, ha a porcban helyezkednek el a fülbevalók) csak post-style fülbevalókat hordjon folyamatos jelleggel. A fülbevaló szárának rozsdamentes sebészeti acélból vagy valamilyen más hipoallergén anyagból kell lennie.
- A füllyukasztás utáni ápolási idõszakban a haj-spray -t, szappant, sampont és egyéb készítményeket tartsa távol füleitõl. Amennyiben ezek valamelyike mégis éri fülét, öblítse azt le tiszta vízzel, majd használja valamelyik Studex® Ear Care terméket a fentebb leírtak szerint.
- Enyhébb fájdalmak valamint bõrpirosodás elõfordulhat - ez teljesen természetes. Megfelelõ kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy bõrvörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértõ egészségügyi szakembert - még mielõtt fülbevalóját kiszedné.
imgp1201.jpg
FÜLBEVALÓK - A FÜLPORCBAN:
 
A fülporc természetének következtében a gyógyulás alatt kivételes odafigyelést igényel. Enyhébb fájdalmak valamint bõrpirosodás elõfordulhat - ez teljesen természetes. Megfelelõ kezelés mellett ez 48 órán belül helyrehozható. Amennyiben bármikor túlzott fájdalom, duzzadás vagy vörösség lépne fel, azonnal keressen fel hozzáértõ egészségügyi szakembert - még mielõtt fülbevalóját kiszedné. A nem megfelelõen és pontosan végrehajtott kezelési módszerek a fül porcban maradandó illetve tartós sebhelyek kialakulását eredményezheti.
 
 
 
 
 fulbeloves2.gif
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 15
Heti: 53
Havi: 281
Össz.: 185 670

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: FÜLLYUKASZTÁS
Viktória Szépségstúdiója Szépülni! Természetesen! - © 2008 - 2019 - vikistudio.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »