Viktória Szépségstúdiója Szépülni! Természetesen!

Kozmetikai kezelések ILCSI natúrkozmetikumokkal

3D SZEMPILLA HOSSZABBITÁS

fullsizeoutput_b48.jpeg 

A 3D műszempilla korunk egyik legújabb és leglátványosabb szépségipari szolgáltatása, mely sűrűbb, hosszabb, természetes hatású szempillákat eredményez viselőjének. Az eredetihez megtévesztésig hasonlító szempilla szálak egyenként kerülnek felragasztásra a saját szempilláihoz szálanként. A pillák szintetikus anyagból készülnek, természetes ívűek, mint a valódi szempillák. A ragasztó egy jó minőségű, súlytalan, orvosi tisztaságú anyag, mely száradás után is rugalmas marad. Így nem lesz merev a pillánk tőle,nem lesz törékeny, sérülékeny. Mivel a pillák csak a természetes pilláinkhoz vannak ragasztva, így azok természetes cserélődésével fokozatosan hullik ki. A ragasztó a bőrrel nem érintkezik, így az allergia kockázata minimálisra csökken (nagyon érzényeny szemnél ennek ellenére ritkán ugyan, de előfordulhat). A szálankénti (3D) műszempilla teljesen egybeolvad a saját szempillával, arányosan meghosszabbítja, dúsítja és követi annak ívét. A művelet ideje alatt a szemed végig csukva van, megszépül, mialatt pihen. Az ápolási útmutatót betartva nagyon tartós marad, akár 3-4-5 hétig, de legfeljebb a saját pillák élettartamáig is szépíthet Téged!

 

Én mindenképpen annyi szempillát helyezek fel a két szemre, hogy esztétikus és gyönyörű legyen az összhatás! A szálak mennyiségét, vastagságát, hosszát mindig a szem nagysága, a természetes pilla íve és hossza és a kívánt hatás határozza meg. Legalább min. négy különböző méretű és ívű szempillát használok, hogy tökéletesen lehessen követni az eredeti ívet. Így az nem lesz lépcsőzetes hatású. A tincsessel ellentétben a szálankénti műszempilla súlytalan, egyáltalán nem zavaró, irritál. Víz, izzadság és könnyálló. Használata során a saját szempilla nem sérül. A szempillák eltávolítását -ha megunnád- ingyen végzem, speciális oldószerrel. (Csak az én általam felrakott pillákra vonatkozik.)

Különböző hosszúságban, vastagságban és ívben kaphatók a pillák, a rövidtől (8mm-től) az extra hosszúig (16mm-ig). Vastagságra a természetestől a vastagon át az extra vastagságig áll rendelkezésünkre a választék. Feketén kívül még többféle színből választhatsz (lila, zöld, kék, barna, rózsaszín), egyéniségednek megfelelőt, melyet a fekete pillákkal keverve vagyönmagában is felhelyezhetünk. A színes pillák azon túl, hogy divatosak, diszkréten kiemelik szemed természetes színét. Strasszokkal díszíthetjük a pillák tövét, a különlegesebb hatás eléréséért. Nemrég kerültek piacra az ún. Y és a W-pillák, amik a ritkább saját szempillával rendelkező vendégeknek nyújt előnyt, mert egy szempillát látványra megduplázhatunk, ill. megnégyszerezhetünk vele úgy, hogy közben a természetes hatás is megmarad!!!

Ápolási tudnivalók:

  • a szempillák szépségének és tartósságának megőrzéséhez pár hetente töltés szükséges
  • felragasztás után 24 órán át nem érheti víz a pillákat
  • felragasztás után 48 óráig az úszást, a szaunát, a gőzfürdőt, és a meleg vizes arcmosást mellőzni kell
  • ne dauerolja, vagy göndörítse szempilláit (sem felragasztás előtt, sem felragasztás után)
  • a szempilla tartós festését a felragasztást megelőzően kell elvégezni
  • az olajos alapú, vízálló sminklemosó, zsíros krém használata tilos
  • olajmentes lemosó megengedett szemhéjpúder, szemceruza eltávolításához
  • vízálló szempillaspirál használata tilos
  • nem vízálló spirál használata nem ajánlott (kivéve kifejezetten 3D-hez való spirál), mert megrövidítheti a műszempilla élettartamát (nem is lesz rá szükség, mert a látvány magáért beszél)
  • ne dörzsölje szemét, ne tépkedje a pillákat, mindig óvatosan törölje szárazra mosakodás után.

Kinek ajánlom? Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével tovább szeretné fokozni. Mindenkinek, aki szeretne, dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat. Mindenkinek, aki megunta a hagyományos, kényelmetlen műszempilla viselését. Mindenkinek, akinek nincs ideje, vagy kedve a szempillaspirállal bajlódni. Mindenkinek, akit bosszant, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.

 

A szolgáltatás időtartama: Kb.:60-120 perc

 

 

 

Fontos!!! Töltésről addig van szó, amíg a felrakott műszempillák minimum harmada még fenn van. A teljesen ill. pár szál (pl. 15-20 szál/szem) műszempillával visszatérő Vendégeknek sajnos nem tudok töltési árat biztosítani. Ilyenkor új szettnek minősül az aktuális töltése! Más által felhelyezett, de nálam töltetett szempillánál az első alkalommal nem az eltelt hetek száma, hanem a pillák állapota határozza meg az árat!

 a8042920-4e12-4c60-ab96-40aabe2fd5f6.jpgimg_1812.jpgac6ba0c4-d2c7-447d-bd09-b2d6ed4eefb9.jpgfullsizeoutput_aea.jpeg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 21
Tegnapi: 15
Heti: 51
Havi: 279
Össz.: 185 668

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: 3D SZEMPILLA HOSSZABBITÁS
Viktória Szépségstúdiója Szépülni! Természetesen! - © 2008 - 2019 - vikistudio.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »