Viktória Szépségstúdiója Szépülni! Természetesen!

Kozmetikai kezelések ILCSI natúrkozmetikumokkal

muszempilla3.jpeg'Mit tehetsz az elbűvölő tekintetért,

a  gyönyörű szempillákért...'


Az arcunk talán legfontosabb, legjobban szembetűnő része, maga a szemünk. És ami minden nő álma: a gyönyörű, hosszan ívelt szempillák. A következőkben leírom, hogy mit tehetünk értük és mi a különbség a tincses, soros és a 3D műszempillák között.

Legkézenfekvőbb talán a szempillaspirál. Rengetegféle, fajta van az üzletek polcain, választhatunk olyat ami meghosszabbítja pilláinkat, göndörítőt, feketét, kéket, barnát, stb. Ennek előnye, hogy bármikor kéznél van, bármikor feldobhatjuk vele a tekintetünket. Hátránya, hogy elkenődhet, lefekvéskor le kell mosnunk (legalábbis illene), és reggel kenhetjük fel újra.

Ennél kényelmesebb a tartós szempillafestés, amit kozmetikákban csinálnak, speciális festékkel, 20 perc alatt koromfekete szempilláink lehetnek, utána 2 hétig pedig nincs gondunk rá.

Ha a szempilláink hosszával, vagy sűrűségével vagyunk elégedetlenek, akkor használhatunk műszempillát. Ennek is több fajtáját vehetjük igénybe. Legelterjedtebb most a tincses, a soros és nemrég betört az új láz, a 3D műszempilla.

A tincses műszempilla általában csak alkalmi viselet, ugyanúgy, mint a soros. A tincses egy fokkal természetesebb hatású, mint a soros, hiszen itt a 3-4 szálból álló tincseket ragasztjuk fel a szempillák tövébe, a sorosnál pedig a szempilla szálak már rá vannak ragasztva egy csíkra, ezt kell felragasztanunk a szempilla tövéhez a bőrre. Attól függően, hogy milyen hatást akarunk elérni, választhatunk méretet, színt, sűrűséget. 

Ezeknél az eljárásoknál sokkal jobb a 3D műszempilla, más néven: tartós szempilla hosszabbítás, dúsítás. A szempilláinkról tudni kell, hogy akárcsak a hajunk, a szempilla szálak is folyamatosan cserélődnek, kb. 2 hónap alatt kihullajtjuk az össze szempillánkat és újakat növesztünk a helyére.

Itt szempilla szálakat illesztünk a saját szempilla szálakra, egyesével. Ez első hallásra talán hihetetlennek és túl macerásnak hangzik, de nem olyan lehetetlen a dolog, és egy-másfél óra alatt kész is lehet lenni vele.

Itt is ugyanúgy, mint az előzőeknél választhatunk méret, szín, vastagság, íveltség szerint. Mivel itt csak a pillákkal érintkezik a ragasztó nincs esély allergiás reakcióra. Másik előnye, hogy a szempillákkal a szemünkön sportolhatunk, izzadhatunk, úszhatunk, szaunázhatunk, nem lesz baja. 2 hónapig is fent maradhat a szempilla, de általában 3-4 hetente ajánlott pótlásra menni, hogy a hiányos részeket feltöltsék.Nagyon sokan szeretik, mert természetes hatása van, olyan mintha alapból szép, hosszú, ívelt szempilláink lennének... Egyetlen dolog amire vigyáznunk kell a viselésekor, hogy ne használjunk olajos sminklemosót, ez ugyanis oldhatja a ragasztót.


Végül pedig egy kicsi a szempillák ápolásáról: ha gyakran spirálozzuk, festjük a szempillánkat, bekenhetjük időnként ricinus olajjal, ami ápolja, fényesebbé teszi, sőt egyesek szerint növeszti is a pilláinkat.
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 15
Heti: 61
Havi: 289
Össz.: 185 678

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: MIT TEHETSZ AZ ELBŰVÖLŐ TEKINTETEDÉRT
Viktória Szépségstúdiója Szépülni! Természetesen! - © 2008 - 2019 - vikistudio.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »